Aanbouw en verbouwing Kleverparkbuurt te Haarlem

Deze woning was reeds voorzien van extra ruimte door een dakopbouw. Voorafgaand aan de verbouwing is het geheel gestript van alle afwerkingen. Na het casco maken is het woonoppervlak op de begane grond vergroot door het plaatsen van een aanbouw met lichtstraat.

Ter plaatse van de begane grond zijn de woonkamer en keuken vergroot door het plaatsen van een aanbouw in combinatie met een doorbraak van de keukenwand. De ruimte aan de achterzijde van de woning is daardoor woning-breed geworden. In deze ruimte is een royale woonkeuken geplaatst. De woonkeuken is voorzien van extra veel lichtinval door de lichtstraat in het platte dak van de aanbouw. De woning is verder geheel gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe badkamer, inbouwkasten en vloeren.

Laat je reactie achter